Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Spanyol felsőfokú- hol?

Spanyol felsőfokú- hol?

Figyelt kérdés
Hol érdemes megpróbálni ezt a nyelvvizsgát?
2013. ápr. 16. 23:07
 1/4 anonim ***** válasza:
BME-n
2013. ápr. 17. 00:19
 2/4 anonim ***** válasza:

BME.

Másik ötletem még a Budapesti Cervantes Intézet, ahol van ún. DELE, egynyelvű spanyol nyelvvizsga. Ezt egyébként a Spanyol Oktatás és Tudományügyi Minisztérium állítja ki, szóval, ha hosszútávon gondolkozol, Spanyolországban, akkor érdemes ezt választanod.

Vagy menj be valamelyik egyetem spanyol tanszékére (esetleg hívd fel őket telefonon) és kérdezd meg, náluk van-e náluk nyelvvizsgalehetőség. De ez csak egy hülye tipp. (Nekem szokásom nyelvi tanszékeknek írogatni, vagy bemenni és nézegetni a hirdetőtábláikat, sok jó infót találni.)

2013. ápr. 17. 02:37
 3/4 A kérdező kommentje:
BME- n volam már spanyolból, de inkább kerülném. Cervantes esélyes :)
2013. ápr. 17. 18:30
 4/4 anonim válasza:
Cervantes azért veszélyes... szeretik a fogós közmondásokat, amiket a spanyolok sem mindig ismernek, úgyhogy azzal óvatosan azért!
2013. máj. 6. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!