Ti elismernétek egy olyan embert aki 18 éves korára min.4 nyelven beszélne?
Valahogy úgy hogy értékelnétek-e a belefektetett munkát :D
Vagy egyáltalán mennyire jó teljesítménynek tartanátok ezt
Bárkit tudok tisztelni és értékelni az erőfeszítését, ha fel tud mutatni valamit. Akkor is, ha csak egy ügyes asztalosnak tanult és igyekszik.
4 nyelv - jó és? Nem tisztelem jobban, mint aki kettőt megtanult, persze jó teljesítmény, de ezzel mihez kezd? A nyelvtudás az kell, de csak magában a nyelvtudás még kevés a boldoguláshoz. Én csak kettőt beszélek jól a magyaron kívül, de emellé még kell a szakmám, anélkül semmit nem tudnék kezdeni.
Nem tudom, pontosan mire gondolsz az "elismeréssel", szerintem nem jól fogalmaztad a kérdésed...
Persze, hogy tök jó dolognak tartanám, meg különlegesnek, meg minden. De ez nem "elismerés".
Elismerni pl. a munkában lehet valakit, pénzzel jutalmazva, vagy persze nemcsak pénzzel, hanem bármi mással, de az az ELISMERÉS, ha konkrétan nekem letett valamit az asztalra, és ezt megbecsülöm.
Ilyen helyzetben max. irigykednék, mert én csak három nyelvet beszélek, és már 27 vagyok, szóval ő akkor közel 10 évvel és egy nyelvvel előttem lenne, de ennyi. Ez nem elismerés, mivel őszintén szólva ez engem se nem érint, se nem érdekel igazán még így önmagában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!