Valaki már nyelvvizsgázott (EUROEXAM)?
Igen, márciusban. A szóbelin a 'vita' résznél nekünk arról kellet beszélni, hogy miben változott az emberek viselkedése az elmúlt 10 éveben. A szóbelim sikerült is, nem volt nehéz.
Az írásbeli most kb. 3 embernek sikerült, sokunk szerint nehéz volt, így megyünk májusba írásbelire újra.
Ha rendesen felkészülsz, szerintem nem lesz gond.
Ez melyik nyelvből volt?
(angol?)
euronál csináltam, nem volt nekem annyira vészes (jó, éppen meglett, de meglett :DD)
azt mondják, a hallgatás nagyon szemét, de az nekem 90% lett (mondjuk az az aduászom)
a nyelvtan és a fogalmazás volt amivel szenvedtem, a hivatalos levélírós formulákat
És hogy készültetek rá?
Mennyi ideig?
Köszönöm az eddigieket!:)
én voltam direkt euro-s nyelvvizsgafelkészítő tanfolyamon
de amúgy van egy külön könyv, euro exam, meg munkafüzetek mintafeladatokkal (asszem 4)
ha azokat kitöltöd mind, és értelmezed, megtanulod a formákat, akkor írásbelin nem érhet meglepetés
Én most voltam 11-én angol középfokon.
A levélírás meg a fogalmazás nem volt nagyon durva, az olvasott szövegértés sem tűnt nehéznek. A listening első két feladata viszont gázos volt szerintem, a 3. meg könnyű.
A szóbelin megkérdezték, hogy miért kell a vizsga, mióta tanulok angolul, meg néhány kérdés volt a panellakás előnye-hátránya témában. A képleírásnál jót kaptam, az utolsó megbeszélésnél meg az iskolások sportoltatásáról kellett tárgyalnunk.
Nagyon remélem, hogy sikerült minden... majd 3 hét múlva kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!