Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki már nyelvvizsgázott...

Valaki már nyelvvizsgázott (EUROEXAM)?

Figyelt kérdés
Kérlek írjátok meg a tapasztalatot! Írásbeli és szóbeli rész is érdekel. SÜRGŐS lenne!:) Előre is köszi!!

2013. ápr. 11. 22:49
 1/7 anonim válasza:

Igen, márciusban. A szóbelin a 'vita' résznél nekünk arról kellet beszélni, hogy miben változott az emberek viselkedése az elmúlt 10 éveben. A szóbelim sikerült is, nem volt nehéz.

Az írásbeli most kb. 3 embernek sikerült, sokunk szerint nehéz volt, így megyünk májusba írásbelire újra.

Ha rendesen felkészülsz, szerintem nem lesz gond.

2013. ápr. 12. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez melyik nyelvből volt?

(angol?)

2013. ápr. 12. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:

euronál csináltam, nem volt nekem annyira vészes (jó, éppen meglett, de meglett :DD)

azt mondják, a hallgatás nagyon szemét, de az nekem 90% lett (mondjuk az az aduászom)

a nyelvtan és a fogalmazás volt amivel szenvedtem, a hivatalos levélírós formulákat

2013. ápr. 12. 21:41
 4/7 anonim válasza:
Igen, angol. (első voltam)
2013. ápr. 13. 00:17
 5/7 A kérdező kommentje:

És hogy készültetek rá?

Mennyi ideig?

Köszönöm az eddigieket!:)

2013. ápr. 14. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:

én voltam direkt euro-s nyelvvizsgafelkészítő tanfolyamon

de amúgy van egy külön könyv, euro exam, meg munkafüzetek mintafeladatokkal (asszem 4)

ha azokat kitöltöd mind, és értelmezed, megtanulod a formákat, akkor írásbelin nem érhet meglepetés

2013. ápr. 14. 19:26
 7/7 anonim válasza:

Én most voltam 11-én angol középfokon.

A levélírás meg a fogalmazás nem volt nagyon durva, az olvasott szövegértés sem tűnt nehéznek. A listening első két feladata viszont gázos volt szerintem, a 3. meg könnyű.

A szóbelin megkérdezték, hogy miért kell a vizsga, mióta tanulok angolul, meg néhány kérdés volt a panellakás előnye-hátránya témában. A képleírásnál jót kaptam, az utolsó megbeszélésnél meg az iskolások sportoltatásáról kellett tárgyalnunk.

Nagyon remélem, hogy sikerült minden... majd 3 hét múlva kiderül.

2013. máj. 12. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!