Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nincs valami tippetek TELC...

Nincs valami tippetek TELC angol középfokú nyelvvizsga írásbeli részéhez?

Figyelt kérdés
Leginkább a nyelvtani résztől félek. Amiket csinálok feladatokat átlagosan 60%-ak...:(( Mit tudnék csinálni, hogy jobb legyen?

2013. ápr. 10. 19:20
 1/9 EffyStonem96 ***** válasza:
Amit én tudok ajánlani, az nem így konkrét ehhez a nyelvvizsgához kapcsolódik, hanem általában az angol tanuláshoz. Két dolog, ami a nyelvtanban segít: van egy Angol kisokos című aprócska könyv. Nem az igei táblázatok, hanem a nyelvtani összefoglaló. Abban nagyon szépen benne van minden. A másik pedig, hogy neten is tudsz keresni ilyen feladatokat. Amit így konkrét ajánlani tudok, az a bbc honlapján van. Van egy olyan részleg ami kifejezetten angolt tanulóknak van, és nagyon jó szövegek meg feladatok vannak. A lényeg, hogy ne csak a telc teszteket gyakorold, mert az unalmas is egy idő után, meg nem nagyon fogsz haladni vele.
2013. ápr. 10. 20:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Van az a könyv, amiben csak tesztek vannak

(megoldással) Egy olyan könyvet, ha feldolgozol

biztos javulni fogsz (de megkell értened minden feladatnál, miért az az egy válasz a jó,ami jó)

2013. ápr. 12. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Van pl.egy olyan könyv (olcsóbb kiadás), hogy

"Erdélyi Margit: angol nyelvi tsztek" (közép-és felsőfokú ny.vizsgára készülőknek) Benne van az összes megoldás (mnagyon jóllehet használni) Volt egy régebbi kiadás is, valami Sarbu Aladárné-tól, de ugyanilyen

tesztek (felelet választós)

2013. ápr. 12. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Meg még levélírás gyakorlásához van egy könyv

Némethné Hock Ildikó-tól

Azt is mindenképp nézd meg

2013. ápr. 12. 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Pedig nem a nyelvtan szokott lenni

a legnehezebb

2013. ápr. 12. 21:50
 6/9 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigieknek:))

utolsó: sajnos nekem pont az nem megy:(

2013. ápr. 12. 21:59
 7/9 anonim válasza:
Egy cipőben járunk akkor. 25-én vizsgázok, nagyon félek...:/ Mondjuk nálam az a gond, hogy a szókincsem nem elég bő. Nem tudom mit csináljak, azért nem tanulhatok meg egy szótárt elejétől a végéig..
2013. máj. 6. 11:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Az mit takar, hogy nem elég bő? Azért a lényeget csak megérted...:)
2013. máj. 6. 14:30
 9/9 anonim válasza:
Persze, a lényeget megértem, csak vannak olyan szavak, hogy "Jézus, ez micsoda, soha nem láttam még ilyet"
2013. máj. 7. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!