A helyzet, hogy mindegy milyen okból kifolyólag nem tudnék megjelenni, viszont a vizsgaáthelyezési időszakból már kicsúsztam. Kicsit kétségbe estem miatta.
Ha a vizsga miatt parázol, akkor inkább menj el, tegyél egy próbát, max nem sikerül, de legalább megpróbáltad és szerzel egy kis tapasztalatot. Előbb utóbb le kell tenni!
2013. ápr. 4. 13:17
2/8 anonim válasza:
elvész a befizetett vizsgadíj
2013. ápr. 4. 13:18
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat! A vizsgadíj elvesztésén kívül lehet még más is. Igen valóban 20.000 körüli összeg, szóval tényleg nem kevés, de inkább az aggaszt, hogy milyen következményekkel jár.
2013. ápr. 4. 13:19
4/8 anonim válasza:
Semmi más következménye nem lesz. Bármikor, bármilyen vizsgára jelentkezhetsz utána is, nem számít, hogy nem mentél el erre. Nem jegyzik sehol vagy ha jegyzik is, nem foglalkoznak vele, nem ér ez miatt semmi negatívum (nem fognak megszívatni vagy eltanácsolni a vizsgától sehol).
1000000x mehetsz nyelvvizsgázni, csak győzd anyagilag ;)
2013. ápr. 4. 13:25
5/8 anonim válasza:
Egyik részre sem tudnál elmenni?
(Hog ylegalább az egyik része meglegyen
s akkor nem vész el az egész vizsgadíj sem)
2013. ápr. 4. 22:59
6/8 anonim válasza:
Nem lehet az egészet valahogy "sztornózni"?
Írsz egy kérvényt, hogy rajtad kívülálló okok
miatt nem tudsz elmenni ls most derült csak ki
s még nem tudod mikor tudnál legközelebb menni
(mondjuk ősszel)
2013. ápr. 4. 23:01
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehet már semmissé tenni. Egyébként felhívtam az illetékes szervet és elég lekezelően adták tudtomra, hogy át lehet tenni a vizsgaidőpontot. De 6 hónap alatt el kell menni és csak egyszer lehet áthelyezni az időpontot, ( nekem már nem). Kérdeztem, mi történik ha így előre nem tudom megmondani melyik vizsgahónap lenne megfelelő. Erre ő: óó ne mondjam már, hogy nem tudok kiválasztani egy időpontot. Jó kérdezem, és mi történik akkor, ha kicsúszok a 6 hónapból. Erre mondta azt, hogy akkor életbe lépnek a törvények. Ekkor már nagyon nem tudtam mit mondani, megköszöntem és leraktam. Azóta sem tudom mire gondolt.
2013. ápr. 5. 09:34
8/8 anonim válasza:
Nyugi, ha nem mesz el semmilyen kovetkezmenye nincs, csak a penzt buktad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!