Érdemes felsőfokú nyelvvizsgát tenni?
Figyelt kérdés
Egy éve meg csináltam az angol középfokút és gondoltam rá, hogy most elkezdek készülni egy felső fokúra, de arra lesz szükségem valahol? Nem érdemesebb, ha inkább belekezdek egy másik nyelvbe. Jobban járok vele nem?2009. szept. 19. 15:14
1/2 anonim válasza:
Felvételi miatt kell? Mert ott két középfokú 50 pont és egy felsőfokú is 50 pont.. szóval teljesen mindegy, de én a helyedben rágyúrnék a felsőfokúra.
2/2 anonim válasza:
A felsőfokúhoz már nem kell sokat tanulnod, csak szókincsben több szinte a középfokúnál. Hogy lesz-e rá szükséged... Szerintem ha kimész angol nyelvterületre, még oda is elég a középfokú.
Kezdj el egy új, ritka nyelvet tanulni, minnél többet tudsz, annál jobb.
Én személy szerint, megcsinálnám a felsőfokút és még másik nyelvet is tanulnék, telhetetlen vagyok:) De mondom, elég ennyi angol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!