Ki ismeri ezt a régifajta orosz nyelvkönyvet?
Nem magyar kiadás ugye?
(Mert még ezt nem láttam)
A Gyakorlatok" c. részben megtudod a gyakorlatokat
csinálni egyedül
(nem tudom megoldások vannak-e hozzá)
Az "Olvasókönyvet" is simán lehet egyedül
olvasgatni
A "Beszélgessünk"-höz valaki kéne, akivel tudnál
beszélgetni
Igen, ez nem magyar kiadás, csak, ahogyan már írtam "csak a "Nyelvtani útmutató és szótár" című könyvben van magyarul írva valami". Hát szívesen olvasnék az "Olvasókönyv"-ből is, csak még nem olyan bő a szókincsem oroszból, hogy megértsem a leírtakat. A "Tankönyvet" nem is nagyon tudom használni, mert szinte csak szavak vannak benne, egyáltalán hogyan kell használni ezt?
Valahogyan így kellene használnom azt, az 5 kötetes orosz könyvet?:
Először megnézem, áttanulmányozom a "Tankönyv"-ben a nyelvtani részt, aztán végzek gyakorlatokat(, gyakorlók) a "Gyakorlatok" című könyvben, és ha még mindig nem értemém meg az anyagot megkérek valakit aki elég jól beszél oroszul, hogy gyakoroljon már velem a "Beszélgessünk" című könyvből, és minden lecke (урок) végén átnézem a "Nyelvtani útmutató és szótár" című könyvben leírtakat az adott leckével kapcsolatban és utána mehetnék tovább a következő leckére? Az "Olvasókönyv"-et pedig kb. a 10. lecke után kezdhetném el használni, amikor a szókincsem eléri a kb. 300 szót?
Ez elég összetett feladat, de szerencsére az orosz nyelvhez van szorgalmam bőven, így nem okoz nagy gondot!!
Az "Olvasókönyv"-ben kitől vannak írások
(elbeszélések)? Szépirodalom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!