Ismeri valaki a GO! Nyelvipercek tanfolyamot? Valaki van aki megvette?
Szeretnék angolul tanulni és ez a megoldás szimpatikus nekem, de nem akarok olyat venni amiről nem tudom hogy jó-e.
Akinek van ezzel kapcsolatban információja kérem ossza meg velem! Köszönöm!
Online angol nyelvtanfolyam, MAGYARUL oktatva.
- Vicces, könnyen érthető.
- Ingyen beülhetünk néhány órára.
Én elsősorban kiegészítés képpen javaslom ezt a tanfolyamot, főleg ha már tanulta az ember, vagy most tanulja az angolt.
A magyarázatok magyarul, magyar kultúrából merített példákkal sokkal könnyebben érthetőek.
Tetszik még, hogy nincs havidíj. Az ember egyszer megveszi, és bármikor, bármennyiszer használhatja.
Ha kipróbáltad, és megvennéd
24.000 FT helyett
14.500-ért a tiéd lehet, ha használod ezt a kuponkódot;
Fizetéskor ezt a sort keresd, ide kell beírni:
"Van törzsvevő vagy ajánlókódod? Ha igen, kattints ide!"
Törzsvevő kód: ajanlas14500
Ajánlókód: 65004
Én megvettem, és nagyon jó. Érthető nyelvtani magyarázatokat tartalmaz, bármikor újra megnézheted. Bőséges gyakorlási lehetőség van a leckékhez. Alkalmas az önálló tanulásra. Szinte magántanárod van (és nagyon jó fej), lényegesen olcsóbban.
Regisztrálj be az oldalra, és ismerd meg a leckék felépítését mielőtt megvennéd, hogy neked is megfelel-e a módszer. Ha igen, akkor kuponkóddal olcsóbban megveheted. A megrendelés megfelelő helyére ezt kell beírni:
Kuponkód: ajanlas14500
Ajánlókódod: 69142
Üdv'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!