Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miért nem tudom megnyitni a...

Miért nem tudom megnyitni a TELC honlapját?

Figyelt kérdés
Március 2-án voltam nyelvvizsgázni a Telc-nél. Ma kellene kiderülnie az eredménynek de én nem tudom megnyitni a telc holnapját. Felnéztem ide, itt pedig olvasom, hogy van aki már tegnap meg tudta nézni. Más is van aki nem tudja megnyitni vagy csak én?

2013. márc. 29. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Megnyílik, már vannak eredmények

[link]

2013. márc. 29. 11:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de már láttam ezt a linket egy másik kérdésre adott válaszként és nekem ezt se nyitja meg :(
2013. márc. 29. 11:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindenki más meg tudja nyitni rajtam kívül?
2013. márc. 29. 11:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbáld esetleg másik böngészővel
2013. márc. 29. 11:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Többfélével próbáltam, azóta már megvan az eredmény :( Köszi a segítséget. Azt nem tudod véletlen, hogy hogy működik ez az egész? Flsőfokon voltam angolból, a szóbeli fele meglett az írásbeli nem :( Most ilyenkor a szóbelit kiadják vagy hogy működik?
2013. márc. 29. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:

A szóbeliről a bizonyítványt megkapod. :)

Ne keseredj el és semmiképp ne add fel! Én is nyáron voltam felsőfokúzni. Akkor nekem is a szóbeli sikerült csak. Márciusban voltam írásbelizni és simán meglett. :D

2013. márc. 29. 11:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet pont sokan nézegették

(ugyanazt) azért nem tudtad megnyitni

2013. márc. 29. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!