"Kreatív" nyelvtanulással, sikerül valakinek valamilyen nyelvvizsgát letenni?
Figyelt kérdés
Milyen nyelvből, mennyi idő alatt, és milyen nyelvvizsgát?2013. márc. 24. 13:09
2/5 anonim válasza:
Szia. Én olaszul kezdtem belőle tanulni, de hamar félbeszakadt, elsősorban a monotonsága miatt. Számomra kínszenvedés volt mindig ugyanazon a hangon végighallgatni a szavakat, mondatokat, azonkívül a nyelvtan sem volt számomra egyértelmű (nem mintha nagyon részletesen belemerült volna). De ez én vagyok, jelenleg tanárral tanulom a nyelvet és szépen haladok vele, ha minden igaz nyáron (egy évvel azután ,hogy elkezdtem tanulni) már nyelvvizsgázom is belőle középfokon.
4/5 anonim válasza:
Én a németet akartam vele újrakezdeni, de nem tetszik. Az a baj h nagyon monoton, azt tényleg nagyon hamar feladnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!