Hogyan tudnék jobban megtanulni angolul?
#5 (# 9) - Tegnap ki próbáltam ezt az omegle-t, nagyon jó kis oldal, össze is találkoztam valakivel aki normálisnak tűnt, de sajnos nem tudtam válaszolni neki, ha értettem is amit ír nem tudtam válaszolni.
Én leginkább az amerikai akcentusos angolt akarnám megtanulni, a brit nem igen jön be. Sajnos már a Sherlock-ot megnéztem magyarul és ezt az új Merlin-t nem szeretem. Ami tudtommal BBC és brit és láttam az a Luther.
Tegnap csináltam ilyen Tumblr-t, tetszik csak még nem tudom, hogy mit kellene csinálnom, ahogy elnéztem a saját oldalam HTML-be kell szerkeszteni amihez nem nagyon értek. Majd megadhatnád a te Tumblr oldalad, hogy megnézzem az alapokat, mit is kell csinálni, mit kell ki rakni stb :)
A könyvekkel nekem is ez a bajom, nehezen tudom rá venni magam, hogy olvassak. De remélhetőleg nem is lesz rá szükség, elég lesz az ilyen oldal mint a Tumblr.
Emiatt is lenne jó ha tudnék angolul, a játékokból sajnos alig értek valamit, a sztoriból csak kis részleteket értek meg. Elég régóta játszok már és sajnos nem ragadt rám sok minden.
Nagyjából én is értem a mondat szerkezeteket és a szavakat, de az a baj, hogy csak értem, használni nem tudom :D
Hát megpróbálom, ajánlhatsz és még én is keresek pár sorozatot mert a mostaniak szünetelnek.
Semmi baj, szeretem a hosszú hozászolásokat/irományokat :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!