Ti hogyan tanultok meg egyik napról a másikra 100 szót angolból?
Melyik könyvből tanultok?
Leírnád egy óra menetét, illetve egy hét menetét?
Engem is érdekelne, hogy lehet 100 szót megtanulni egyik napról a másikra.
Egyébként a csoportod többi tagjai hogy bírják azt a mennyiséget teljesíteni?
Írhatsz privátban is.
Miért
Eddig is valahogy megtanultad
Pl. Lehet úgy,h összeírod egy lapra csak az igéket, másik lapra csak a főneveket stb
Nekem az volt a jó, ha különszedtem
a kül. szófajú szavakat s mindig csak egyfajta szófajt tanultam egyszerre (mit tudom én egyik órában ezt
másik órában mást) Nemolyan nehéz
Szerintem a kérdező osztályában sem 1 napra adták fel a 100 szót, hanem apránként, aztán most egyben lesz belőle dolgozat, és az utolsó napig halogatta.
Szavakat magolni egymagában nem ér semmit. El fogod őket felejteni, beszéd közben nem fognak előjönni, vagy nem időben. Kifejezéseket érdemes tanulni, szituációkhoz kötve. Sokan esküsznek még az ANKI nevű spaced repetition system technikájú, szókártyatanuló programra:
Az előzőnek válaszolok.
Mondhatnám hogy igazad van de azzal hazudnék mert nálunk.két tanár tanítja az angolt.. Van úgy hogy egyszerre 2 anyagot veszünk az eggyik tanárnál és anyagonként minimum 40 szó van.
Azt meg még nem.is mondtam h a másik tanár milyen.... :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!