Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A pimsleur anyagok milyen...

A pimsleur anyagok milyen szintnek felelnek meg?

Figyelt kérdés

Sokat áradoznak róla,így utánanéztem.

Egy ilyen elvégzése után menni fog a középfok?

Vagy 'csak' társalogni tudok majd?

Nyelvenként van 3szint, ezek mit jelentenek nehézségben?

2013. febr. 25. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A három szint végére jutsz el kezdő szintre, tehát még az alapfokot sem éri el valójában.
2013. febr. 25. 20:47
 2/7 A kérdező kommentje:
az elég gáz,pedig eléggé felkapott.
2013. febr. 26. 01:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi az Pimsleur?Mi a módszer lényege?
2013. nov. 19. 22:08
 4/7 A kérdező kommentje:

audió kurzus.

Az alapját a megtervezett időközönként történő ismétlés(szavak felbukkanása)adja.

[link]

2013. nov. 20. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Köszi a választ!
2013. nov. 20. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
alapozó ismeretek, sajnos középfokra tényleg nem elég, tapasztalat :(
2015. nov. 8. 05:43
 7/7 anonim válasza:
Én több nyelven használtam már. Nagyon-nagyon szeretem. Nem igazán tanít meg a nyelvtan miértjeire, sem az írásra. Tehát, ha vizsgára készülsz, kell egy + könyv. Viszont nálam akkor is visz mindent. Pl. angolul még tankönyvekből tanultam. Nagyon jó az írott angolom, vágom a nyelvtant, napi szinten használom melóban (mailek külföldi ügyfeleknek), de valami borzasztó "hungrish" kiejtésem van, amit nem tudok levetkőzni. Nem is nagyon szeretek beszélni emiatt. Megcsináltam a Pimsleur franciát (mind a három részt) és eszméletlen büszke voltam magamra nyaralás alatt. Mertem beszélni és sok dicséretet kaptam helyiektől, mennyire jó a kiejtésem. Bármiről eltudtam dumálni, vásároltam, kaját rendeltem, semmi feszkó nem volt bennem a nyelv miatt, komolyan úgy éreztem néha, mintha helyi lennék :)) Jó, tudományos témákat nem álltam volna neki boncolgatni, de tényleg bárkivel tudtam pár beszélgetni. Nagyon jól esett, hogy értek mindenkit és mások is értik, mit mondok, pedig francia nyelvről beszélünk ugye és soha nem jártam tanárnál, vagy hasonlók. Azóta már a harmadik nyelvet koptatom így, én nagyon ajánlom. Bár anno tanulhattam volna így az angolt.
2016. febr. 16. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!