Dexam írásbeli nyelvizsgán 58%-ra (2% múlott) megéri fellebbezést küldeni hogy felülbírálják a dolgozatot?
Figyelt kérdés
dexam,nyelvizsga,írásbeli,felülbírálás2013. febr. 22. 21:14
11/20 A kérdező kommentje:
Nem nem diplomához kell,igen írásbelin telljesítettem 58%-ot reménykedek ott találnak 2%-ot :S
2013. febr. 23. 13:36
12/20 anonim válasza:
Pedig a januari vizsga igen konnyu volt, minden diakomnak meg az irasbeli, a magno viszont huzos volt.
13/20 A kérdező kommentje:
Nekem pont fordíva :D a magnó tökéletesen sikerült,írásbeli levelek is nagyon jók lettek,az egyik feladatot viszont nagyon elrontottam :S
2013. febr. 23. 16:16
14/20 anonim válasza:
Sok sikert
(Majd írd meg, mi lett)
15/20 anonim válasza:
Mindenképp próbáld meg afellebbezést
16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megírom :)
2013. febr. 24. 10:52
17/20 anonim válasza:
Szia! Én is a januári Dexam nyelvvizsgán voltam, ahol komplex vizsgát tettem. A szóbeli résznél 5 pont kellene ahhoz hogy meglegyen. Az írásbeli résznél pedig 1 pont hiányzik. Nekem a tanárom és az ismerőseim is azt mondták, hogy egy próbát megér a felülvizsgálati kérelem. Nem vagyok jártas benne hogy mit lehetne indoklásként beírni. Szerintem talán a levél résznél lehetne még találni pontot. Miskolc mellett lakom, így én Miskolcon vizsgáztam, megtekinteni azonban Debrecenben lehet. Úgy döntöttem el megyek Debrecenbe és egy szakmai konzulens segítségével átnézem az írásbeli részt, hátha találna benne olyat amit még el lehetne fogadni és akkor arra tudnék hivatkozni a fellebbezésben. Már ötször próbálkoztam a nyelvvizsgával. Háromszor voltam ECL-ből és kétszer Dexamból. Igazából ezt érzem nekem valónak. Az első Dexamos vizsgám írásbelije 4 ponton múlt. Most vagyok hozzá a legközelebb, mert csak 1 pont kellene. Én élni fogok a megtekintés és a fellebbezés lehetőségével, veszítenivalóm nincs.
18/20 anonim válasza:
s ket writingba tudsz csak kapaszkodni.
19/20 anonim válasza:
Majd írjátok már meg,
megadták-e a hiányzó egy-két pontocskát
20/20 A kérdező kommentje:
Sajnos nem adták meg a 2 %-ot :( viszont már másodjára átmentem ! :)
2013. máj. 26. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!