Melyik volt az a könyv ami miatt magánszorgalomból emberek lerakták a nyelvvizsgákat?
Volt egy szórólap, hogy egy magyar ember nyelvkönyveket írt mindenféle nyelven és egy csomóan tették le a könyveknek köszönhetően a nyelvvizsgákat.
Még annyit tudok, hogy a könyvek elég sokba kerültek.
Nem tudjátok, hogy milyen könyvek voltak ezek és ki az írójuk mert akartam ilyen könyvet rendelni csak hát eltűnt a szórólapja.
Nem tudom, mire gondolsz, de egy biztos: ne higgy a csodamódszerekben. Sajnos olyanok nincsenek. Neked meg kell találnod azt a módszert, ami neked beválik és aztán sok idővel és szorgalommal nekiállni a nyelvtanulásnak.
Olyan ez, mint a fogyókúra: erőfeszítés nélkül nem fog menni.
Legjobb korán elkezdeni a nyelvtanulást
Akkor később sokkal könnyebb
Szerintem nincsen olyan könyv amit ha végigrágsz akkor menni fog a középfok.
Tapasztalatom szerinte (igaz nincs olyan sok) amelyik könyvben jó a nyelvtan ott a gyakorlás kevés, amelyikben megfelelő a gyakorló rész abban a nyelvtan hagy némi kívánni valót maga után és szerintem az összes könyvben kevés a magnós rész és a szövegértési feladat :)
Biztos lehetne csinálni olyan könyvet csak az jó sok oldal lenne :)
Van egy Oxfordos könyvem ami középszintű és majdnem 400 oldal csak nyelvtani gyakorló semmi magnó és szövegértés. :) Ezzel csak a lehetséges oldalak számát szeretném prezentálni :)
Így van mindenkinek köszönöm Gaál Ottós volt asszem
amúgy utolsónak sajnos igaza van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!