Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valakinek van tapasztalata a...

Valakinek van tapasztalata a The English House Team-ről? Járt oda valaki tanulni, vagy valaki vett kupont a lealkudtuk.hu ról?

Figyelt kérdés

Volt egy rendkívüli ajánlat a lealkudtuk.hu oldalon: [link]

Honlapjuk: [link]

Vettem egy kupont, de nem tudom nagyon átverésesnek tűnik.. a neten semmit nem találtam róla, először pozitívan álltam hozzá, gondoltam most indult és ezért akciós hogy minél nagyobb reklámja legyen.. Viszont most halottam egyik barátnőmtől hogy elment, befizetni az összeget az iskolának, és semmilyen szerződést/számlát nem kapott, csak egy nyugtát a befizetésről..meg kérdezősködött és összevissza mondtak mindent és nem túl bizalomgerjesztő.. így visszakérte a pénzét, amit rögtön vissza is adtak neki, nem győzködték. A honlapukon is írt valaki hogy nem tudja átvágták-e mert neki is gyanús, és rá 2 órára kitörölték a hozzászólását, nem válaszoltak neki.

#nyelviskola #The English House Team #lealkudtunk.hu
2013. febr. 17. 13:35
 1/2 A kérdező kommentje:
Azóta elmentem, elkezdtem a tanfolyamot, már a végénél járok... és maximálisan meg vagyok velük elégedve.:) Tényleg újonnan indult, ezért nincs sok infó róla, de korrektek, volt szerződés is minden, kedvesek és a tanárok is mind anyanyelvi szinten tudnak angolul, sokat fejlődtem, ajánlom mindenkinek!
2013. ápr. 12. 23:26
 2/2 anonim válasza:
Én pórul jártam velük és 24-én megyek a 6. kerületi Kapitányságra feljelentést tenni. A tanfolyamot szervezők beazonosítása folyik. Én nem lennék a bőrükbe ezek után!
2014. ápr. 23. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!