Tudnátok ajánlani spanyol nyelvű sorozatokat nyelvtanulás céljából?
Figyelt kérdés
Természetesen nem szappanoperákra gondolok.2013. febr. 11. 17:31
1/7 anonim válasza:
Én anno a Balfék körzet (Los hombres de Paco) miatt kezdtem el spanyolt tanulni. Magyar nyelven is meg van, meg eredtin is lelehet szedni. Egyszerüen imádom.
2/7 anonim válasza:
El Barco. Nyelvtanulásra a szappanopera sem rossz különben, azok között is van nézhető.
3/7 anonim válasza:
én szappanoperákat nézek spanyolul, ami nem hülyeség, mert az "utca nyelvét" beszélik, szerintem hasznosak. de ha te nem szereted, akkor felettem ajánlottak is jók, én nem ismerek több ilyesmi sorozatot.
4/7 anonim válasza:
A szappanoperák szerintem is kiválók a tanuláshoz. Saját tapasztalat. Nagyon hasznos kifejezéseket, mondatfordulatokat tanulhatsz meg benne. Én pl szeretem a Telemundo sorozatait persze nem a nyálas csöpögős szerelemes sorozatokat, mert azokat én sem szeretem.De vannak nézhetők. Pl tudom ajánlani a La Casa de al lado és a Dónde está Elisa?-t De talán az első, ami jobban tettszene szerintem.
5/7 anonim válasza:
El Internado. Sok évados-misztikus.
6/7 anonim válasza:
Física o química, Acusados, Gran hotel, meg a sok szappanopera, de azok latin-amerikaik, a fentiek spanyolok.
7/7 anonim válasza:
La casa de papel. Imádtam! Az El internado-t is láttam, másik nagy kedvencem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!