Ha lehetőséged lenne, akkor spanyolul vagy olaszul tanulnál magas óraszámban?
Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 20:52
1/8 anonim válasza:
Spanyolul, mivel azt többen beszélik, mint az olaszt.
2/8 anonim válasza:
Olaszul kezdtem magán úton de nem ment így abba hagytam. Ha lehetőségem lenne mindkettőt tanulnám, de sajna nincs. Jobban mondva lehetőség az lenne csak pénz nem fizetni...
3/8 anonim válasza:
most olasz szakra járok, asszem spanyolt választanám.
nem túl szép, azt kell mondjam..:(
de azért ez se rossz.
4/8 anonim válasza:
Én magamtól megtanultam spanyolul, nagyon könnyű volt.
sokkal szebb, mint az olasz, de ha előről kezdeném, lehet nem ezt választanám..
5/8 anonim válasza:
én spanyolul tanultam a Károlyiba és imádom a (spanyolt<3 ),azt hiszem az egyetlen jó döntés ,ami hoztam az a spanyol tanulás volt:p
6/8 anonim válasza:
Én mindenféleképpen meg akarok majd spanyolul tanulni, szerintem gyönyörű nyelv! Ezért én egyértelműen a spanyolt ajánlom!
7/8 anonim válasza:
Ez fugg ,h mihez akarx kezdeni vele... de szerintem az olasznak nagyobb hasznat veszed ...
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de már rábeszéltek a spanyolra, mert sokkal hasznosabb;)
2010. jan. 28. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!