A "sharedtalk" nyelvtanuló weboldalon hogy a rákba kell oktatni valakit chaten?
Figyelt kérdés
Az előbb beszéltem egy portugál sráccal, aki magyarul szeretne tanulni, de annyit nem értett meg, hogy hol lakik. Pedig ez annyira alap dolog, hogy ennél egyszerűbbet nem tudtam tőle kérdezni. Hogyan lehet ott elkezdeni az oktatást?2013. febr. 7. 16:56
1/4 anonim válasza:
Maybe you should find a common language to start…
Hol élsz? – Where do you live?
Mi a neved? – What's your name?
Ez is alapdolog…
2/4 A kérdező kommentje:
Mégsem értik meg sokan.
2013. febr. 7. 17:14
3/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül az angol a közös nyelv.
Meg azt is fel lehet tételezni, hogy valamilyen szinten már ért azon a nyelven, amit jobban be akar gyakorolni. Tulajdonképpen ekkor van értelme a chatnek.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon nehéz valakit minden képesítés nélkül magyarul vagy akármilyen nyelven tanítani!Ezért vannak a nyelviskolák. Annak van értelme,hogy olyannal chatelj, aki már TANUL magyarul és gyakorolni szeretne veled. De nulláról nem fogsz senkit megtanítani. Én pont ezért nem írtam a bemutatkozásomban hogy vállalok "tanítást". Hogy magyaráznám el az igevégződéseket, vagy a magas mély mgh-kat, alanyi és tárgyas ragozást stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!