Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » ITK Origó alapfokú nyelvvizsga...

ITK Origó alapfokú nyelvvizsga javítás hogy megy ez?

Figyelt kérdés

Nos a kérdésem a következő az alapfokún voltam és 3 feladat típus volt az 20 10 20 pontos az első kettőből szerintem jól sikerülted.

A levél az 20 pontos volt és minimum 8 el kell érni hogy meglegyen a kérdésem a következő mi alapján javítják a levelet mert félek hogy keveset írtam hozzá és lehet hogy nylevtani hibák is vannak benne?

Külalakra szép olyan mint egy baráti levélnek kell lenni van cím felül köszönés akkor az elején üdvözlő mondat írtam 2 és közepén a kifejtősebb rész oda is írtam 4-5 mondatot és a végén megint szépen elküöszönös mondatok egy kettő és az elköszönés.

2013. febr. 4. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Mennyi pontot kaptál végül?

Átmentél?

2014. febr. 2. 13:28
 2/3 anonim ***** válasza:

A szóbeli milyen lett?

(arról nem írtál)

2014. febr. 2. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Meg a magnó részt sem írtad-

Az milyen volt?

2014. febr. 2. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!