Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Le tudnád röviden írni miről...

Le tudnád röviden írni miről szól a Supergrass-Alright című száma?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik maga a zene, de mivel most kezdtem angolul tanulni nem értem miről énekelnek. 1-2 szót elhallok, a többit szótáraztam, de nem tudom szöveggé gyúrni és így nekem értelmetlen maradt sajnos.(az sem segített, hogy láttam egyben az egész dalszöveget)

Köszi, ha veszed a fáradtságot!

2013. febr. 4. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Röviden: A srác arról énekel hogy milyen vígan füveznek, cigiznek, és bár tudják hogy ez nem a leghelyesebb életvitel, de hát "ők fiatalok", így megengedhetik maguknak. :D
2013. febr. 7. 11:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Ó, hát nem pont erre számítottam :D Akkor kevés a dallam, ez nem én vagyok :)

Köszönöm a segítséged!

2013. febr. 7. 12:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak a klipből és a dallamból én se erre számítottam volna :D

A wikin ezt írják

" The stuff about 'We are young/We run green...' isn't about being 19 but really 13 or 14 and just discovering girls and drinking. It's meant to be light-hearted and a bit of a laugh, not at all a rebellious call to arms."

"A sor "fiatalok vagyunk/ "Zöldre futunk"*" a 13-14 éves korosztályról szól, amikor a fiatalok felfedezik a lányokat és az ivást. Egy vidám dalnak szánták, nem pedig buzdításnak a lázadásra."

-ezt írja róla wiki

*ez a "Zöldre futunk" szó szerinti fordítás, de az Urban Dictionary-ben utánanézve ez a "We run green" azt jelenti hogy "the act of selling pot"- ami kb. "marihuánát árulni".

Szívesen.

2013. febr. 7. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!