Német nyelv 3 hónap alatt?
Májusban szeretnék érettségizni.
Általános iskolában 5 évig tanultam német nyelven de valami oknál fogva nem hagyott mély nyomot bennem pedig szinte kitűnő tanuló voltam .
Közép iskolába felkerülve sajnos kifogtam egy igen laza nem törődöm tanárt aki nem az alapoktól tanította a dolgokat és nem is úgy kért számon mint azt kellet volna én pedig a többi """"fontosabb"""" tanulni való miatt hanyagoltam .
Elérkeztem az érettségi elé és bár elég későn,de rájöttem h sz.rt se tudok ... Össze vissza megvannak a fejemben a dolgok csak akkor anno nem lett rendszerezve amúgy tetszik a német nyelv mert logikus nyelv..
Elég erőteljesen elkezdtem tanulni a szavakat + a nyelvtant is kostólgatom amennyire tudom .
Kb heti 5 órát foglalkozok némettel (az iskolai németórákon kívül ahol a tételeket tanuljuk,levelet írunk és érettségi feladatokat oldunk meg).
Tudom h az én hibám is,, de letudok érettségizni 2 es re legalább ?
Ezt Te érzed
Másik nyelv nincs, amiből tudnál érettségizni
A nyelvtant addig még tudnád (jobban) "rendszerezni" (én is akkor kezdtem el jobban a nyelvtant, mikor már közelgett az érettségi) Elővettem az addigi tankönyveimet és csak a nyelvtani dolgokat vettem át
meg gyakoroltam
De mi a másik nyelved(?)!
Miért kell(ene) pont németből menned
Ha nem "emelt "szintű érettségiről van szó
talán megpróbálhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!