Két hónap alatt nyelvvizsgára fel lehet készülni?
szakmai nyelvvizsgáról van szó.
Az a baj, hogy nem tanultam soha célirányosan az angolt. 10éve tanulom, de nem volt soha rendszer benne, így nincs egy tiszta kép a nyelvtanról nekem.
Elkezdtem járni egy szakmai tanfolyamra, ami inkább a szakmai részre megy rá, nem a nyelvtanra.
Mivel tudnám fejleszteni az angolomat? A leghatékonyabban hogyan tudnék felkészülni alig két hónap alatt?
nagyon motivált vagyok még, és időt is tudnék szakítani bármire, ami segítene a tanulásban!
Filmeket kezdtem el nézni, azokat fordítgatom.
Meg arra gondoltam, hogy nyelvvizsga előtt 1-2 héttel kimennék Londonba pár napra ismerőshöz.
Egyéb tipp? Minden munícióra szükségem van:) Köszi!
Állítsd össze magadnak mondjuk pl a témaköröket, egy-egy ilyenhez gyűjtsd össze a legfontosabb szavakat (vagy szöveget is lehet gyártani)
Egyébként milyen szakmai ny.vizsga (vendéglátós vagy műszaki)
Két hónap elég rövid idő
Esetleg tanárral gyakorolni(?)!
idegenforalmi angol (kitex). elvileg a legkönnyebb.
az a baj hogy külön nem tudom megcsinálni, mert kurzusként veszem fel egyben a kettőt a suliban.
Most járok tanfolyamra de az csak a szakmai részre megy rá..gondolom közben azért lehet nyelvtanilag is fejlődni...40órás a tanfolyam.
diplomához kell a szakmai nyelvvizsga sajna nem elég a sima közép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!