Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a véleményetek Dr Budai...

Mi a véleményetek Dr Budai László English Grammar című monográfiájáról?

Figyelt kérdés
A régi címe ugyanennek a könyvnek English Syntax.

2013. jan. 28. 16:59
 1/2 A kérdező kommentje:
Használható valamire ez a könyv?
2013. jan. 28. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez a könyve nem igazán rémlik, de sok más munkáját ismerem. Talán az egyik legismertebb, s egyben a legjobb angolos is kis hazánkban. Nekünk fősulin már nem volt szabad magyar nyelvtanista könyveket használni, de a középiskolás nyelvtanom ő írta, s nem egyszer elővettem pályám kezdetén segítségnek, hogy jobban el tudjak magyarázni a gyerekeknek egy-egy anyagot.

Mivel az általam ismert könyvei nagyon jók, nehéz elképzelni, hogy pont ez ne lenne az. Szerintem használd nyugodtan, vesd össze Oxford, Longman kiadványokkal, és magad is hamar meglátod, mennyire használható számodra. (Annyiszor emlegetted, hogy alkalomadtán én is feltúrom a könyvtáram, mert szerintem meg köllene lennie valahol.)

üdv

:)

2013. jan. 28. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!