Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek melyik nyelvvizsga...

Szerintetek melyik nyelvvizsga a könyebb? Telc, vagy ECL? Angol középfokról lenne szó.

Figyelt kérdés
Másikat is ajánlhattok a előbbieken kívül. Rövid indoklást szívesen veszek.

2013. jan. 24. 22:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Én Telc-en voltam. Bár németből mentem, azért remélem tudok segíteni.

Nekem először azt mondták, hogy a kettő között nincs nagy különbség. (csak talán árban) Aztán meg azt, hogy Telc-en felelt választós feladatok vannak, ezért könnyebb dolga van az embernek, mert lehet tippelni. Végül ezért választottam ezt, másik indokom hogy jobban tetszett az időpontja de ez most lényegtelen.

Nem volt minden feladat a-b-c-d jellegű "válassz egyet" feladat. A hallásértés nehéz volt.

Nem tudom milyen egy ECL, de szerintem nincs nagy különbség, a legtöbben ezt mondták nekem.

Utólag meg hallottam párszor, hogy a Telc nehezebb, de ez is csak azért, mert úgy látom, hogy az ECL népszerűbb a környezetemben.

2013. jan. 25. 01:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Telc-hez rengeteg gyakorló feladat van, szerintem könnyen fel lehet rá készülni. Nekem előny volt, hogy nincs olyan feladat, ahol neked kell magadtól írni választ, inkább csak egy teszt.
2013. febr. 9. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!