Hol kaphatok eszperantó szótárt?
Elsősorban Pécsen, vagy ha itt nincs, Akkor Budapesten érdekel. Ezekben városokban járok.
Pécsen a nagyobb könyvesboltokat már bejártam, de nincs.
Nem tudom mire kell, de ugy tudom diplomàhoz màr nem fogadjàk el!De talàltam online szotàrt vagy a jobb oldalon ott egy web àruhàz, ilyenekben àltalàban olcsobbak, mint az üzletben!
Nem diplomához kell, azon már pár éve túl vagyok. De nem is ez volt a kérdés.
Online-t én is találtam, de nyomtatott kellene. A webáruház jó ötlet, köszi!
A [link] oldalon működik a Kulturális Eszperantó Szövetség könyküldő szolgálata.
A Pechán Alfonz féle szótár oda-vissza 2500+2500 Ft-ba kerül, és folyamatosan kapható.
Antikvár jelleggel időnként kapható PIV (eszperantó értelmező szótár) és magyar-eszperantó középszótár is, érdemes időnként visszatérni, és átnézni a katalógust.
2009-09-01 10:00-nak. Tévedsz, "elfogadják". De ha nem is "fogadnák el" diplomához, akkor is mi lenne? Nem kereshetne valaki eszperantó szótárt? Éppen én is most a letölthető eszperantó szótár ("Mindenes Szótár") szókészletének (radikális bővítésével foglalatoskodom. Szerintem nem ártok vele senkinek.
Interneten megtalálod egyébként letölthető pdf-ben a Plena Ilustrita Vortaro-t is. Megdöbbentően sokszor kellett eddig használnom nekem is, és egyébiránt nagyon kiváló munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!