Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Korábbi érettségi listeningek?

Korábbi érettségi listeningek?

Figyelt kérdés
Fenn vannak valamelyik oldalon az eddigi összes listening feladatok? + tudnátok nekem olyan oldalt mondani, ami előröl, az alapoktól kezd tanítani, illetve rengeteg alapszó egyben megtalálható? Szeretnék nagyon rámenni a szótanulásra, de nem tudom, hogy hogyan is kezdjem. Egyszer már elővettem a kis zsebszótáramat, hogy na majd abba sűrűn belelapozok, de ott is van, hogy csak olyan szavakra akadok, amit nem gyakran használnék beszélgetésekben, és azt feleslegesnek tartom megtanulni.
2013. jan. 24. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

kiválasztod az angolt, és ott vannak az eddigi listeningek közép- és emelt szinten is.

2013. jan. 24. 20:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!:)

Egyszer voltam már ezen az oldalon, a barátnőm adott egy linket, hogy megcsinálta valamelyik évi érettségit, és próbáljam meg én is, de azt is alig találtam meg.

2013. jan. 24. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!