Hogyan tanítsak magyarul?
Figyelt kérdés
Egy külföldi ismerősöm komolyan szeretne megtanulni magyarul alap szinten, és a segítségemet kérte. Mit tanítsak neki először? Szavakat? Igeragozást?2013. jan. 22. 22:20
1/7 anonim válasza:
Ugyanazt amit ha angolul (némeet, olasz, francia stb.) tanulnál, csak fordítva. Logikus, nem?
2/7 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, de már teljesen elfelejtettem, mivel kezdtem az angol tanulást anno..
2013. jan. 22. 22:26
3/7 anonim válasza:
Nem olyan logikus az. Az interneten, könyvtárakban vannak magyar nyelvkönyvek külföldieknek. Azok segítenek.
De persze nem véletlen, hogy sokan éveket tanulnak az egyetemen azért, hogy aztán nyelvet taníthassanak... nem olyan egyszerű dolog ez, ami ösztönösen megy.
4/7 anonim válasza:
Van nyelvkönyv idegen ajkúak számára
(abból esetleg vehetsz ki olvasmányokat)
5/7 anonim válasza:
Sztem témakörök szerint haladj
(Pl Család, bemutatkozás, bevásárlás, időjárás, hobbik)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egész jól halad az illető. :D
2013. febr. 7. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!