A nulladik évfolyamban legelölről kezdik a nyelvet tanulni?
Figyelt kérdés
Most nyolcadikos vagyok és eddig németet tanultam.Nem nagyon szeretem ezért gimibe angolt akarok tanulni, de nem tudom hogy nulladik évfolyamba mennyire kezdik elölről a nyelvet.Mivel csak pár alapszót tudok amit innen onnan hallottam ,teljesen (a szavaktól) elölről kezdeném.2013. jan. 21. 16:11
1/5 anonim válasza:
attól függ, hova mész, de gondolom ezt azért kiírták a suli honlapjára vagy valami.
én nyekes vagyok, és mindenki előröl kezdte az első nyelvet amit választott, de sokan voltak, akik a tök nulláról indultak.
az évfolyamunkban az angol kéttannyelvűsök is nulladikban kezdtek, és náluk szétszedték az osztályt haladókra, és kezdőkre.
2/5 anonim válasza:
Nálunk nem kezdték legelölről, megpróbáltak mindenki egy szintbe hozni persze voltak olyanok akik gyengébb csoportba jártak általánosban de mindenki angolt tanult előtte is. Szerintem nem mehetsz úgy angol nyelvi előkészítőre, hogy előtte német volt az első nyelved :/ max felveheted majd az angolt második nyelvnek
3/5 A kérdező kommentje:
oké hát akkor utána nézek a suli honlapján :)) Köszönöm!
2013. jan. 21. 20:00
4/5 anonim válasza:
2. én csak németet tanultam - meg kb. a mostani fél angolos csoport ahova járok - és mégis angol nyelvi előkészítőn vagyok
5/5 anonim válasza:
az lemaradt h általánosban tanultam németet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!