Nyelvvizsga a legegyszerűbben?
A kérdésem a következő: Hogyan juthatnék a legegyszerűbben középfokú nyelvvizsgához? Milyen nyelvből és hol lehet a legkönnyebben megszerezni, vagy hogyan?
Adminisztratív okból van szükségem nyelvvizsgára, már rendelkezem angol nyelvvizsgával, így az kilőve. Lehetőleg minél kisebb energiabefektetést igényeljen,tényleg nem vagyok motivált, tényleg nem érdekel a nyelvtanulás, sosem használnám. Ennek szellemében várok segítséget.
Remélem nem hamisításra vagy nyelvvizsgavásárlásra gondolsz!
Állítólag az eszperantót könnyű megtanulni.
Van valamilyen nyelvtudásod? Bármilyen szinten?
Nekem papír kell, de legálisan (nem, nem engedhetem meg magamnak a vásárlást, nem anyagi, hanem presztizsokokból - nem véletlenül van eerre se sszükségem). Fent írom, hogy angolból van középfokú nyelvvizsgám, de már öreg vagyok egy tényleges nyelvtudás megszerzéséhez.
Eszperentéből lehet nyelvvizsgázni? Végülis kitalált nyelv,nyilván logikus is,köszönöm a tippet
Az eszperantó és eszperente nyelv nem ugyanaz! :)
Eszperente: amikor csupa e betűs szavakat használnak.
Eszperantó: egy mesterséges nyelv. (Ebből létezik nyelvvizsga)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!