Külföldön nyelvtanulás?
Figyelt kérdés
Most 16 éves vagyok, nyelvérzékem teljesen átlagosnak mondható és ha kiköltöznénk Németországba mennyi idő alatt tudnám megtanulni a nyelvet? Általános 1. osztálya óta tanulok Németet de nem volt az igazi egyáltalán nem kellett még órán se németül beszélni tehát gyakorlatilag csak 1.5 éve tanulok jobban németet. És pl csak néha belenézek egy dalszövegbe és a németet kevésbé értem mint az angolt amit 1.5 éve kezdtem tanulni. Nem tudom ez miért van pedig Németül több szót tudok. Tehát ilyen alapokkal külföldön mennyi ideig tartana belerázódni?2013. jan. 14. 17:54
1/3 anonim válasza:
Tehát ilyen alapokkal külföldön mennyi ideig tartana belerázódni?
Hamar megy, 1-6 hónap.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :) és ennyi idő alatt a kifejezések nagyrészét is érteném vagy csak kb meg tudnám értetni magam?
2013. jan. 14. 20:19
3/3 anonim válasza:
nagyrészét?
A megértetés 1-2 hét, már jókat tudsz beszélgetni az osztálytársaiddal 6 hónap után, a TV filmeket is nagyjából érted, viszont regényeket még nem igazán tudsz olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!