Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Németesek! Melyik könyvet...

Németesek! Melyik könyvet ajánlanátok az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
Régebben 1 évig tanultam németet (sajnos csak az alapfokú nyelvvizsgáig jutottam). Most újra szeretném kezdeni, csak nem tudom milyen könyvet vegyek. Főleg a hanganyagos feladatok lennének fontosak, mert azt megérteni, illetve beszélni nehezebb számomra. A szavak nem jelentenek gondot, a nyelvtan sem, ha magyarul is van némi magyarázat, illetve 1-1 példamondat. Magamtól szeretnék tanulni, naponta, kb. 1-2 órát, ha nagyon szükséges egyszer-egyszer kérnék segítséget magántanártól, de nem tervezem (legalábbis eleinte), hogy rendszeresen ez igénybe vegyem. Ilyen könyveket találtam a neten: Start 1, Pass auf!, Kekse, Kon-takt. Illetve ha ezeken felül van olyan ami nektek nagyon bejött azt is szívesen veszem.
2013. jan. 8. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Ági

Ha már az alapfokú nyelvvizsgád megvan, akkor én a Start Neu-t ajánlanám.

Ehhez hanganyag is van. Hogy a neten ezt meg lehet-e találni, nem tudom, de ha megveszed könyvesboltban, akkor kapsz hozzá CD-t is. Ugyanakkor munkafüzet is jár hozzá.

A magántanárok is előszeretettel használják ezt a könyvet.

Ajánlom a Maklári Tamástól a Lazán németül c. könyvsorozatot.

Úgy tudom, hogy már 6 könyv került forgalomba.

Nekem az első 3 könyv van meg, a 4-et pedig megtaláltam itt a net-en.

Sajnos azóta a letöltő link már lejárt.

Én könyvesboltban vettem meg az első 3-at, könyvenként n3m került 3.000.- Ft-ba.

Addig is, amíg nem veszel könyvet, az alapigéket és kifejezéseket itt gyakorolhatod:

[link]

Ez pedig a Lazán németül könyv kiegészítője, amit el tudok neked küldeni.

Másold át a feladatokat Word-be, vagy oldd meg őket a füzetedben!

Üdv.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. jan. 10. 13:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. jan. 10. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.