Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van olyan ember egyáltalán,...

Van olyan ember egyáltalán, aki szerint nem szép nyelv a francia? :D L16

Figyelt kérdés
Komolyan,olyan gyönyörű nyelvnek tartom,hogy nem tudom elképzelni,h valaki hogy ne szeresse.Ha van olyan,akkor az miért nem szereti ?:D

2013. jan. 7. 22:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%

A francia nyelvet egyáltalán nem szeretem, számomra - ahogy írták is - mint valami selyemnyelv vagy hogyan fogalmazott, utálom...

Angolt és németet már évek óta tanulom, a németet kicsit jobban. Akármennyire is szeretem a két nyelvet - és tetszik is - de mai napig az angolt egy nyávogós nyelvnek tartom, a németet pedig, mint aki egy nem normális és állandóan csak ordibálna vagy parancsolgatna. :D

Végül a Spanyol nyelv még az amit szívesen tanulnék.

2013. ápr. 4. 18:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem épp a kedvencem. Nem akarom bánta, mert egyrészt ízlés kérdése, meg végül is nem annyira ronda, de szerintem nem is annyira szép, mint sokan áradoznak róla. Egy biztos: ízlések és pofonok, de hosszú távon fejfájást kapok tőle (mikor pl. a tévében hosszabb időt hallgatom), idegesítő és komolytalan karattyolásnak tűnik egy idő után.
2013. ápr. 4. 18:15
 13/13 anonim válasza:
Szerintem undorító egy nyelv..
2014. ápr. 15. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!