Hol találom a megoldást?
Figyelt kérdés
A como se diz em portugues? könyvet megvettem, hogy portugálul tanuljak, tanár nélkül, de nincs megoldás hozzá, így nem tudom, jó-e amit megcsináltam. Segítene ebben valaki?2012. dec. 25. 20:10
1/1 anonim válasza:
Szia, a könyv nekem is megvan, de én nem igazán tudtam használni. Ehhez a könyvhöz nincs hanganyag, és megoldásokat sem találtam a neten. Én az Aprender portugues könyvből tanulgatok, ami szerintem jó, van hozzá hanganyagom és a megoldások is megvannak. Ha gondolod, szívesen elküldöm neked. Én is magamtól tanulgattam, de most elkezdtem skype-on leckéket venni egy portugál lánytól. Kétszer jártam portugáliában az elmúlt másfél évben és beleszerettem az országba és a nyelvbe is, ezért elhatároztam, hogy megtanulok portugálul, de sajnos elég nehéz itthon tanárt találni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!