Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tudtok olyan oldalt mondani,...

Tudtok olyan oldalt mondani, ahol pl. angol anyanyelvű emberkékkel lehet levelezni?

Figyelt kérdés
Nem facebook és barátaira gondolok, hanem olyanra, hogy direkt ezért van az oldal hogy különböző nemzetiségű emberekkel levelezzünk idegen nyelven?

2012. dec. 24. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Én itt tanulok, ha éppen van időm.

2012. dec. 24. 21:31
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Utóbbit mondjuk nem próbáltam.

2012. dec. 25. 09:23
 3/4 anonim válasza:

www.badoo.com

En is tanultam nyelvet, mindennap chat-eltem külföldiekkel, remek gyakorlás, és új kifejezéseket is tanulhatsz.

2012. dec. 25. 14:51
 4/4 anonim válasza:

conversationexchange

egy olyan oldal, ahol megadod mit szeretnél tanulni, beírod, hogy te miben tudsz segíteni. Szóval kerestem olyat, aki beszél angolul és magyarul akar esetleg tanulni (meglepően sok ilyen van). Lehet levelezni, személyes találkozókat megszervezni, stb. Én pl. levelezek olyannal, aki kicsit tud magyarul, jól angolul és eredetileg francia. így három nyelvű levelet kell írnom, ami igencsak tréningezi az agyam :)

2012. dec. 27. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!