Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tudnátok ajánlani valami jó...

Tudnátok ajánlani valami jó angol könyvet?

Figyelt kérdés
szeretném még komolyabban tanulni ezt a nyelvet, 3éve heti öt angol órám van, azelőtt heti 3-4 volt, és azt hiszem, elég jól megy. a twilighton gondolkoztam, nem tudom mennyire nehéz angolul?! illetve tetszenek még a hasonló vörös pöttyös könyvek(nem a régi fajtákra gondolok amiknek a borítója pöttyös, hanem egy piros pötty van valahol a könyv elején és elég fantastic-romantic sztorik vannak benne:D) filmeket angolul szoktam nézni, ha nagyon nehéz akkor felirattal. milyen lenne a twilight, esetleg tudtok még ajánlani?:)
2012. dec. 17. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:

A Twilight nem túl nehéz, mondjuk a Harry Potter még könnyebb.

Ha még nem olvastál angolul könyvet, lehet hogy először valami gyerekkönyvvel kéne kezdened, például ajánlanám a Matilda-t Roald Dahl-tól. Vagy a Charlie és a csokigyárt is ő írta.

2012. dec. 17. 20:54
 2/2 anonim ***** válasza:
A fentiek nem éppen a legkönnyebbek.
2012. dec. 17. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!