Angol szóbelin mikről kell beszélni?
A szóbeli témakörei és részei nyelvvizsgafüggőek. Vagyis nézd meg az összes nyelvvizsgáztató akreditált iskolát az országban, ott le lesz írva,hogy milyen feladatok vannak az ő szóbelijükön és amelyik jobban tetszik azt válaszd.
A 40%-os szabály pedig mindenhol érvényes ,mivel törvény. Azt jelenti ,hogy minden típus feladatból el kell érned minimum 40%-ot ahhoz,hogy érvényes legyen a nyelvvizsgád. A típus feladatok: írásbelin: szövegértés, nyelvtan, levél szóbelin: magnó, prezentáció/képleírás, beszélgetés- tehát hiába lesz a magnód mondjuk 90% , ha a beszélgetésen csak 10%-ot érsz el az egész szóbelid érvénytelen és nem sikerült. Mindegyikből minimum 40%-ot el kell érni, de általában akkor sikeres a nyelvvizsga ,ha összességében 60%-ot elérsz.
Első válaszoló vok. Az én nyelvvizsgámnál a magnózásból és a szóbeliből kell összesen 60%-ot elérni! Pontozzák a kommunikációt, szókincset, nyelvhelyességet, beszédértést! Én Rigó utcais nyelvvizsgán vettem részt, az ILS nyelviskolához adtam be a jelentkezésemet Nyíregyre-ezt tanácsolta a felkészítő tanárnőm:)
Remélem, közelebb kerültél a válaszhoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!