Németes voltam. Angolt szerernék tanulni, indul egy képzés alapszintu angol tanfolyam. Mi a különbség az alapfok és a középfok között? Külföldre költözéshez, hogy figok boldugolni alapfokon? Lent
Figyelt kérdés
Németes voltam. Angolt szerernék tanulni, indul egy képzés alapszintu angol tanfolyam. Mi a különbség az alapfok és a középfok között? Külföldre költözéshez, hogy figok boldugolni alapfokon? Szeretnék nyelv vizsgàt is tenni és nem szetetnék megàllni alapnàl, hól tudok nyel vizsgàt tenni? Bocsu ha sok a? .2012. dec. 12. 18:45
1/3 anonim válasza:
Minek nyelvvizsga külföldre költözéshez? Mármint bizonyos felsőfokú vizsgáknak van értelme, ha külföldön akarsz tanulni, de középfokúnak nincs.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy külföldre költözéshez kell a nyelvizsga!! A diplomàmhoz hiànyzik egy nyelvizsga!;-)
2012. dec. 13. 13:22
3/3 anonim válasza:
Benne van a kérdésedben: "Külföldre költözéshez, hogy figok boldugolni alapfokon? Lent"
De mindegy is...én alapfokúval mentem ki Angliába...nekem nagyjából elég volt. Először nehéz volt megérteni az angol emberek beszédét de ahogy ráállt a fülem jobban ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!