Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik nehezebb? A közép...

Melyik nehezebb? A közép szüntű érettségi, vagy a középszintű nyelvvizsga?

Figyelt kérdés
11.es vagyok,nyáron szeretnék egy 3 hetes intenzív felkészítés után nyelvvizsgázni,utána pedig ugye jön majd az érettségi.... Eddig négyes voltam angolból minden éven,az éven kúszködök vele,erős hármasra állok,én sem értem miért...

2012. nov. 29. 18:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nyelvvizsga
2012. nov. 29. 18:30
 2/13 anonim ***** válasza:
A nyelvvizsga nehezebb. De az emelt szintű angol érettségi már nehezebb, mint a felsőfokú angol nyelvvizsga.
2012. nov. 29. 18:43
 3/13 A kérdező kommentje:
És mennyivel nehezebb? nektem mennyi felkészülési idő kellett,és milyen szintről indultatok?
2012. nov. 29. 18:53
 4/13 anonim válasza:
a középfokú nyelvvizsga a nehezebb de a felsőfokú értségi nehezebb nála de az alapfok könnyebb mint az értségi
2012. dec. 18. 21:10
 5/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen.és kb 2 hónap alatt fel lehet egy középszintűre készülni?
2012. dec. 19. 12:37
 6/13 anonim válasza:
a középfokú nyelvvizsga nehezebb, mint a kf érettségi! :) én az euroexam B2- középfokú vizsgájára való készülésben szenvedtem egy évet, 25 témakör van blabla, elég kemény. az érettségin kevesebb a témakör, gyengébben pontoznak, a beszélgetés szabadabb. :) a jegyeid pedig nem függnek össze az angol tudásoddal :) de szerintem ezt nem a mi korosztályunknak kel bemutatni :))
2013. jan. 2. 18:23
 7/13 anonim válasza:
előző vagyok :)azt kifelejtettem, hogy a felkészülési idő változó. :)) nem mindegy, hogy heti 1 órát, vagy 4 órát mész, milyen angol tanár, mennyire tudod az alapokat :) én javaslom, hogy menj el külön tanárhoz, kezdjétek újra az alapoktól, ismételjetek, aztán arra építsetek rá! és ha rendszeresen jársz, és tényleg lelkiismeretesen tanulod a nyelvet, akkor rövid időn belül menni fog :)
2013. jan. 2. 18:26
 8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszoda.nyárra tervezem a külön tanárt.3 hétig intenzív felkészülés,minden nap.Remélem sikerülni fog:)
2013. jan. 4. 21:23
 9/13 anonim ***** válasza:
A nyelvvizsga keményebb
2013. febr. 4. 10:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Szigorúbbak (nyelvvizsgán)
2013. febr. 4. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!