Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol nyelviskola, szokatlan...

Angol nyelviskola, szokatlan ár/sok idő?

Figyelt kérdés

Hali

10 hónapja jár ebbe az iskolába testvérem: [link]

24 órát vesz hónaponta 35-36 ezer forintért.

jelenleg még 10 hónap alatt nem tette le az alapfokú nyelv vizsgát. nem rendelkezett semmilyen féle angol nyelvtudással mikor az iskolába indult

jelenleg 360E Ft-nál jár és még lesz az alapfokú vizsga ami 35e ft.

Nem sok ez egy kicsit érte?

Sokan ott is hagyták az iskolát..

Néztem máshol a középfokú is kijönne már ebből.. akkor most..? ti mennyiért raktátok le? köszi a segítséget.

2012. nov. 26. 17:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Az ár attól függ, hogy hányan vannak a csoportban.

Pl katedrában 36ezer Ft 32 óra -->1125Ft/45 perc

Itt 1500Ft/óra

Teljesen hasonló ár.

Katedrában alapfokú nyelvvizsga az kb 300 óra, az bizony 350.000 környékén van. Nyelvvizsga díj természetesen ebben sincs benne.

Katedrát én drága iskolának tartom, vannak nála olcsóbbak is. De alapvetően amit írtál az egyáltalán nem átverés.

Tanulság: Nem szabad beiratkozni az első iskolába, jól körül kell nézni a piacon, hogy ki mit ajánl és mennyiért.

A másik dolog, hogy ha valaki megakar tanulni egy nyelvet, annak egy módja van, otthon tanulni kell.

Ha csak bejár az ember órákra, és megírja a házifeladatot, de ezzel be is fejezte a heti készülést na az édeskevés.

Én magántanárhoz jártam egy időben. Heti 5000Ft 2 óráért. Havi 8óra 20K Ft. De heti 2 óra mellé otthon tanulni kellett még mondjuk 8-at. Jól is haladtam.

0-ról szerintem ilyen ütem mellett is kell 1 év a középfokig, az 250.000 Ft és egy csomó befektetett munka.

Ha az embernek nincs napi 1 órája otthoni tanulásra, akkor vagy tovább tart a dolog, vagy több órát kell venni több pénzért, mint mondtam bejárni az órákra nem elég, de azért segít, a nagyobb óraszám.

Nem azt mondom, hogy pénz nélkül nem lehet nyelvet tanulni, de a legtöbb ember számára ez magától nem fog menni, és akkor bizony tudomásul kell venni, hogy több százezer Ft is költség a nyelvtanulás.

2012. nov. 26. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!