Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Meg tudnátok csinálni nekem...

Meg tudnátok csinálni nekem ezt az angol házit? [NAGYON FONTOS]

Figyelt kérdés

Sziasztok, ma írtunk témazárót , és van egy writing része, amikor történetet kell írni . Felajánlotta a tanár azt a lehetőséget hogy otthon , akármilyen segítséggel megcsináljuk. Ez nekem nagyon fontos, ez feljavítaná az átlagom ! :)

Szóval egy "kísérteties történetet kell írni" úgy hogy benne legyenek az alábbi kifejezések :

*Peter and Clare

*walk by

*old haunted castle

*Peter dare Clare

*go inside

*door slam shut

*shake with fear

*hear an echo

*repeat same words

*flying object

*switch on flashlight

*see parrot

*star laugh

*parrot laugh too

Para 1 : Who are the main characters ? When and where does the story take place? What were the characters doing?

Para 2-3 : Describe the main event. What happened next?

Para 4 : What happened in the end ? How did the characters feel ?

Minimum 120 szavasnak kell lenni, maximum 180.

NAGYON NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM ANNAK AKI MEGÍRNÁ NEKEM .

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM , NAGYON FONTOS LENNE ! :)

2012. nov. 22. 14:14
 1/7 A kérdező kommentje:
nagyon fontos lenne, kérem valaki szánja rá a türelmét és segítsen !. :))
2012. nov. 22. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen szerkezeteket/igeidőket ismertek? Mert szerintem naygot nézne a tanár, ha meglátna a történetedben egy They have been walking, vagy egy They have decided to go inside-os szerkezetet. A Present Perfectet vettétek már?
2012. nov. 22. 14:56
 3/7 A kérdező kommentje:

8.-os vagyok ! :)

Most ismételjük az igeidőket .

Present Perfect , Past Simple , Past Continues ,Present Perfect Continous .

Örülök hogy segítesz, várom hogy leírd , életmentő vagy ! :)

Köszönöm.

2012. nov. 22. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:

At a cold night, Peter and Clare were walking by an old haunted castle. Peter dared Clare to go inside there. As the door slammed shut, they shaked with fear. Suddenly they heard an echo, which was repeating the same words. They saw a flying object, but they didn't know what it is. They switched on a flashlight, and saw a parrot. They started laughing, and the parrot was laughing too.

The main charachters are Peter, and Clare. The story happened at a night, and its in an old haunted castle. The charachters went inside there.

They heard an echo, they shaked with fear, and saw a flying objcect in the dark, but they didn't what it is.

In the end they switched on a flashlight, and saw a parrot. They felt relief, and they weren't scared anymore.

2012. nov. 22. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:

"The story happened at a night, and its in an old haunted castle. "

helyett inkább *and it plays in an..

2012. nov. 22. 15:19
 6/7 A kérdező kommentje:

De nem így gondoltam.

Egy teljes történetet írjatok már úgy hogy az első bekezdést be mondom el kik a fő szereplők, hol játszódik mit csinálnak a karakterek .

A második-harmadik bekezdés megint külön és végül a 4. bekezdés felül meg levan írva melyik bekezdésnek mit kell tartalmaznia . + a kifejezések segítségnek vannak !

:) 120-180 szavas történet kell, megköszönném

2012. nov. 22. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Aztán félévkor meg év végén rinyálsz, hogy megbuktál! Szégyelld magad.
2012. nov. 22. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!