Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a véleményetek a Szilágyi...

Mi a véleményetek a Szilágyi Erzsébet gimiről? Egerben

Figyelt kérdés
Most nyolcadikos vagyok és véleményeket szeretnék..hogy milyen a speciális angol szak..megéri-e a oda menni? vagy hogy milyen a szóbeli felvételi? bemész egy szobába ahol van pl 4 tanár akik csak téged figyelnek??? vagy hogy ....nem tudom elképzelni :P ( köszönöm a válaszokat) :)

2012. nov. 21. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
a Neumann jobb, gyere ide! Nem fogod megbánni ;)
2012. nov. 21. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Már megint egy Neumannos? ,,Gyere ide nem fogod megbánni!"- ezt hallgattam a nyílt napon is végig.

A Szilágyiba szeretnék én is menni, engem is érdekelnének a szóbeli körülményei.

2013. jan. 15. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Már megint egy Neumannos? ,,Gyere ide nem fogod megbánni!"- ezt hallgattam a nyílt napon is végig. - Talán nem véletlenül. Életem egyik legjobb döntése volt. De ha egy befásult, unalmas suliba akarsz menni, csak hajrá ;)
2013. jan. 15. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért lenne befásult?
2013. jan. 15. 19:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Van 1-2 ismerősöm ( volt osztálytársam), aki odajár. Elég nagy pangás van tz időszak alatt. Senki nem akar sehova kimozdulni. Az tény, hogy nagyon okos gyerekek járnak oda, de szórakozni alig szoktak. Elég nagy a klikkesedés is.

Ezzel ellentétben nálunk olyan, mintha egy nagy család része lennél. A tanárok is jófejek, van olyan osztályfőnök, aki a "gyerekeivel" jár el együtt bulizni. Elég sok fiatal tanár van, akikkel sokkal könnyebben együtt lehet működni és lazábban kezelnek bizonyos helyzeteket, mint az idősebb kollégáik. Nem azt mondom, hogy csak bulizásból áll az élet, de ez is belefér a suli mellett ;).

A döntés a Te kezedben van!

(félre értés ne essék, én nem akarlak rábeszélni, csupán leírom azt, amit hallok, látok és tapasztalok)

Ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj:)

2013. jan. 15. 19:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Elhiszem, voltam ott is és tényleg fiatalabbak a tanárok.

Nekem a tandjíjjal lenne gondom (nem vagyok cigány), de gyv-s sem, sajnos nem mehetek Arany Jánosra.

A Szilágyiba nekem a legbulizósabb ismerőseim járnak, nem hiszem, hogy ezzel gondom lenne (elég visszahúzódó vagyok néha).

2013. jan. 16. 07:03
 7/9 anonim ***** válasza:
A tandíjat akár havi részletekben is tudod fizetni.
2013. jan. 16. 15:58
 8/9 anonim válasza:
A kérdezőtől kérdezném, hogy végülis hova ment.:D
2013. aug. 26. 21:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Te miről beszélsz?? TZ időszakban pangás??? :D Nem tudom, honnan vetted ezt a hülyeséget, de nagyon benézted. :D Járnak ide (ahogy mindenhova) bulizósak és nem bulizósak is. Unalmas már h gyere a Neumannba, mert az jobb... Aki oda akar menni, odamegy, aki ide ide. Hát behalok :D
2013. aug. 30. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!