Hol lehet norvég nyelvből középfokú nyelvvizsgát tenni?
Szia, a Pannon nyelvvizsgán állítólag van norvég, de elég ritkán és kevés helyen:
Meg tudnád majd nekem is írni, amit mondtak, ha nem gond? Mert én is nyelvvizsgázni készülök majd ebből a nyelvből, igaz, nem most, viszont jó lenne tudni, hol lehet egyáltalán.
A 2. válaszoló voltam
Sziasztok! Én sem a közeljövőben tervezem letenni a nyelvvizsgát, magamtól tanulom a nyelvet, úgyhogy meglehetősen lassan haladok, de ha meg van az információ, valaki legyen olyan kedves és írja meg nekem is, hogy hol van rá lehetőség!
Köszönöm! :)
Sziasztok!
Mindenkinek, aki érdeklődött: A Nyelvvizsga Akkreditációs Központnak írtam e-mailt, ott azt írták, hogy nem lehet Magyarországon norvég nyelvből nyelvvizsgázni. Az egyetlen lehetőség jelenleg, ha külföldön teszel vizsgát, és azt itthon honosítod. Ez elég szomorú sajnos....
2. vagyok megint
Nagyon köszönöm az infót, legalább tisztában vagyok vele, hogy mit várhatok.
6. vagyok, köszi szépen, hogy írtál!
Remélem azért mire odajutok, már itthon is lesz rá lehetőség!
Jó tanulást nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!