Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyáron Angliába megyek -...

Nyáron Angliába megyek - mikor kezdjem el tanulni komolyan az Angolt, ha a levelezőtársamhoz megyek?

Figyelt kérdés

Nyáron Angliába megyek, de addig csak hobbiszinten tanultam az angolt. Angol órákra járok, de mivel angol családhoz megyek, ezért jobban el kéne kezdenem tanulni.

Milyen programokat tudtok, amivel tanulhatok? :)

Köszönöm!

2012. nov. 13. 19:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Olvass sokat angolul és ha vmit nem értesz, azt szótárazd ki és ha már összegyűlik egy adag szó, azt időről időre olvasd át, hogy berögződjön. Emellett nézzél angol nyelvű programokat, pl. BBC-t vagy angol filmeket eredeti szinkronnal, ez szintén sokat segíthet, hogy elsajátítsd a kiejtést is. Én ezekkel a módszerekkel tanultam meg felsőfokon angolul.
2012. nov. 13. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!