Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Állásinterjú előtt hasznos...

Állásinterjú előtt hasznos lehet egy kimondottan állásinterjúra felkészítő 2-4 alkalmas tanfolyam?

Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 21:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos választ!
2012. nov. 8. 22:13
 12/21 anonim ***** válasza:
Tudod milyen sz*r érzés reggel felkelni és tudni, hogy tökéletes vagy? Egy állásban sem maradtam 1 hónapnál tovább emiatt... Legszívesebben felvágnám az ereimet, de nem tudom, mert olyan vastag izomréteg van azok fölött is, hogy a láncfűrész sem viszi.
2012. nov. 8. 22:14
 13/21 A kérdező kommentje:
És most miért nem pózolsz magadnak a tükörben egyet, ahelyett hogy itt ilyen unalmas témában nézegeted az internetet. Neked is hasznosabb lenne! :)
2012. nov. 8. 22:17
 14/21 anonim ***** válasza:
Tükröm már nincs, mert leszereltem, és összetörtem. Akárhányszor belenéztem az jutott eszembe, hogy tökéletességem minden bajom forrása. Sírva fakadtam. Ekkor megpróbáltam felkötni magam, de még a legerősebb csomó sem szorította meg eléggé a nyakam. Egyszerűen semmi nem történt. Te ne gúnyolódj itt rajtam/rajtunk. Idejöttünk, segítettünk, te pedig a nyomorunkon viccelődsz. Órák óta azon vagyunk ezzel a kedves másik adoniszi testalkatú férfiúval, hogy jobbá tegyük az életed. Erre te csak gúnyolódsz.
2012. nov. 8. 22:21
 15/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Tudjuk, hogy az irigység szólalt csak meg benned, de tudhatnád, hogy akármennyire is tökéletesnek tűnik a testünk, ugyanannyi rossz dolgot hordoz magával mint, a te kevésbé izmos, kevésbé szép, kevésbé kidolgozott porhüvelyed. Tudod, mert testileg ilyen tökéletesnek lenni egy dolog, de levetni az irigységet és önzetlenül segíteni a másik embert egy másik, ennél sokkal nagyobb dolog. Nekem is csak a testem volt először tökéletes, de miután bekötötték hozzánk az internetet szellemileg is azzá váltam. Mi ketten, akik saját tapasztalataikat írták le nekem az interneten, nagyon szeretnénk, hogy mások is nyomdokainkba lépjenek.

És soha ne feledd: A tökéletes test az csak az első lépés!

2012. nov. 8. 22:28
 16/21 A kérdező kommentje:
Gyerekek, itt idegen nyelvtudásról kéne értekezni, tanfolyamokról, fordításokról, és nem gyerekes hülyeségekről!
2012. nov. 8. 22:41
 17/21 webnyelv ***** válasza:

Állásinterjú előtt állásinterjúra felkészülés nagyon hátrányos, semmiképpen nem érdemes felkészülni rá és ehhez akár tanfolyam keretében, akár máshogy segítséget igénybe venni.

Állásinterjú előtt nem szabad állásinterjúra felkészítő tanfolyamra menni, mert ez felkészít az állásinterjúra, és emiatt lehet, hogy az állásinterjúra nem fogsz felkészülni.

2012. nov. 9. 01:27
 18/21 anonim ***** válasza:
C-c-c-c-c-combo breaker!!!
2012. nov. 9. 16:43
 19/21 anonim ***** válasza:

fel kellett görgetnem, hogy nem a humor rovatot olvasom-e,de neem. hogy tévedtetek ide srácok?? véletlen volt, mi??xD

[link]

kicsit gagyi, de szerintem úgyis csak az alapmondatokat kell megtanulni, a többit ugye magadtól teszed hozzá. én nem dobnék ki pénzt, de ugye most angol állásinterjúról beszélünk?

2012. nov. 11. 17:50
 20/21 webnyelv ***** válasza:

Egyáltalán nem derült ki a kérdésből, idegennyelvű állásinterjúra gondolt-e a kérdező. Ez így olvasva eléggé humoros.

Ártani nyilván sosem árt egy tanfolyam, akármilyen is, persze csak ha fizetik neked. Ha neked kell fizetni, nem biztos, hogy megéri, csak ha sok pénzed van.

2012. nov. 12. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!