Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hol tudom gyakorolni az angol...

Hol tudom gyakorolni az angol beszédet ingyen?

Figyelt kérdés

Tökjól megértek nehezebb szövegeket is írásban és szóban, de ha meg kell szólalnom, az katasztrófa.

Tipikus példája vagyok annak, hogy van nyelvvizsgám, de nem tudok megszólalni.:D Sose kellett még élesben használnom. Külföldi ismerőseim sincsenek.

Hol tudnám gyakorolni a beszédet nyelvtanáron kívül?

És ne mondjátok, hogy beszéljek magamban. Már próbáltam, úgy megy, de ez tök más szituáció, mintha valakivel beszélsz.

2009. aug. 13. 00:33
 1/3 anonim válasza:
Én szívesen beszélnék vele. Ugyanez a problémám. Bár, ha nem szeretnél, akkor szerezz külföldi ismerősökkel. Én ma ismerkedtem meg egy spanyol és egy olasz nővel :)
2009. aug. 13. 02:41
 2/3 anonim válasza:

*veled

Akikkel összeismerkedtem, azoknak szívesen megadom a címüket..

2009. aug. 13. 02:44
 3/3 anonim válasza:

Dvd-n tedd be a kedvenc filmed angol nyelven,ha lehet felirat nélkül,ha mégis,akkor angol felirattal,hogy megszokd,milyen,ha hallod,aztán nézd meg néhányszor...

Szerintem chatelős oldalakon biztos találsz olyan külföldit ,akivel hasonló hobbi vagy érdeklődésikört találva msn-en v skype-on mehet élesben is.

2009. aug. 13. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!