Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy tudnék 16 évesen tanítván...

Hogy tudnék 16 évesen tanítványokat vállalni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a CAEre készülök, és szeretnék egy kis pénzt keresni, így angolt szeretnék tanítani. Haveroktól annyira nincs pofám elkérni a pénzt, de akkor kit tanítsak, hol hirdessem magam?
2012. okt. 30. 11:27
 1/9 anonim válasza:
100%
sulidban, neten biztosan találsz olyan oldalakat ahol lehet hirdetni magad
2012. okt. 30. 11:38
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

Ismeretlenektől akkor fogadhatsz el pénzt, ha adtál nekik számlát! :-(((

Hirdess a suliban, esetleg a facebookon, de vigyázz, kit vállalsz.

2012. okt. 30. 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Pontosan mire vigyázzon, kit vállal?
2012. okt. 30. 12:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Adj fel hírdetést, bár nem tudom, mire fel is képzeled magad olyannak, aki angolt taníthatna (a nyelvtudás ahhoz kevés). Aztán talán eléred, hogy annyira rossz tapasztlatuk lesz a tanítványaiknak, hogy a valódi szakemebrekhez már nem mernek fordulni később... (folyamatosan ezt tapasztalom)
2012. okt. 30. 13:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy idegennek mennyiért vállalnál el 60 perces angolórát?

Most csak úgy elméleti szinten beszélgetve kérdezem, de úgy komolyan.

2012. okt. 30. 13:24
 6/9 A kérdező kommentje:

Negyedik, köszönöm szépen a biztatást, akkor inkább úgy fogalmaznék, hogy korrepetálást vállalnék, mivel az alap nyelvtandolgokat elmagyarázni eltudnám. Abszolút nem gondoltam arra, hogy magas színvonalú tanítást képes lennék produkálni, mivel nincs benne képesítésem... De ettől függetlenül segíteni tudnék az angolban szerintem. A tudás hatalom.:P

5ik, nem sokért hiszen nem vagyok tanár, egy olyan 1000 ft lenne talán egy óra maximum. :)

2012. okt. 30. 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Remélem, az angol nyelvtan jobban megy, mint a magyar...

Középfokú angol nyelvvizsgával rendelkező egyetemista járt hozzánk házhoz korrepetálni, 45 perc 2000 ft.

2012. okt. 30. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Először tedd le a cae-t, vagy tanulj inkább cpe-re. Ha az megvan, akkor legalább lesz mire hivatkoznod hirdetés esetén.
2012. okt. 30. 20:53
 9/9 A kérdező kommentje:

hát én is remélem.

köszönöm szépen a válaszokat, tippeket.

2012. okt. 31. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!