Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Rigó utcai (origó) nyelvvizsgá...

Rigó utcai (origó) nyelvvizsgát elfogadják külföldön?

Figyelt kérdés
barátom "piszkál", hogy azt teszem le és, hogy nem jó mert az nem fogadják el külföldön, de szerintem ez hülyeség.. vélemény?
2012. okt. 27. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
Hülyeség bizony. A Rigó utcai is kétnyelvű oklevelet ad amit elfogadnak az EUban. De ha ott lerakod a nyelvvizsgát, akkor tényleg tudsz valamit. Sok sikert! :)
2012. okt. 27. 22:21
 2/4 A kérdező kommentje:
ezt mondtam neki, de nem hitte el :) de most már elhitte, köszi :)
2012. okt. 27. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
47%

Igen, habár általában minden ország a saját nyelvvizsgáját szereti a legjobban. Pl. a németek a Goethe-t többre becsülik (meg a DSD, mint ahogy az osztrákok az ÖSD-t), az amerikaiak a TELC-ért vannak oda, az angolok asszem az Euro Nyelvvizsgát preferálják, bár ebben nem vagyok biztos...

Szóval talán érdemes utána nézned az adott ország által szervezett nyelvvizsgának is.

2012. okt. 27. 22:50
 4/4 A kérdező kommentje:
de egyáltalán törődnek vele, hogy milyen fajta?:) tudsz angolul vagy nem :)
2012. okt. 27. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!