Melyik a nehezebb? Mondjuk egy angol nyelvvizsga vagy egy angol érettségi?
Figyelt kérdés
Természetesen ugyanazon a szinten. :)2012. okt. 26. 15:32
1/8 anonim válasza:
A közép érettségi sokkal könnyebb, mint egy középfokú nyelvvizsga. Mondjuk olyan alapfokú szintű, vagy talán kicsit felette...
2/8 anonim válasza:
Az emelt szintű érettségi angolból kb azon a szinten van mint a középfokú nyelvvizsga, de még az emelt szintű érettségi így is könnyebb a nyelvvizsgánál. :)
emelt szintű érettségi = alapfok és középfok között.
3/8 A kérdező kommentje:
akkor ha szerzek egy középsokú nyelvvizsgát, akkor érdemes lenne elmennem emeltszintűre anoglból? - a válaszokat köszönöm, ment a zöldkéz :)
2012. okt. 26. 19:05
4/8 anonim válasza:
Nos, ha tovább szeretnél tanulni (egyetem, főiskola) akkor az emelt szintű érettségi csak a hasznodra válik (főleg a plusz pontok miatt) meg amúgy is.. Szerintem jó, ha a embernek megvan belőle az emelt szintű érettségi. Hiába lesz csak középfokú nyelvvizsgád arra tudtommal kevesebb pontot adnak mint egy emelt szintű érettségire. + Eleve kötelező nyelvből érettségizni, akkor miért ne próbálnád meg? :)
5/8 anonim válasza:
Ha jó emeltszinet teszel(asszem 80% felett) már jár a nyelvvizsga is hozzá
6/8 anonim válasza:
Ha 60% felett teszed le az emelt érettségit, akkor azzal lesz egy nyelvvizsgád is.
7/8 anonim válasza:
Érettségi. Ne menj felsőfokú nyelvvizsgára, hacsak nem szeretnél belebotlani egy Shakespeare műbe, mint én tettem a nyelvvizsgámon. Kemény az a 16. századi angol.
Emelt szintű érettségivel, ha bizonyos % felett van (azt hiszem 60), akkor úgyis megvan a felsőfokú vele együtt.
8/8 anonim válasza:
nem a felsőfokú van meg vele együtt, hanem a középfokú...
és valóban 60%-tól van meg emelt szintű érettségin automatikusan a középfokú nyelvvizsga... én voltam az aki 80% felettit írtam elnézést kére a tévedésért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!