Picike98 kérdése:
Van Vágsellye vagy Gúta környékén német magántanár? :-)
Figyelt kérdés
Németül szeretnék tanulni de az én időbeosztásom szerint.Ha ismertek ilyen valakit kérlek irjatok :-) köszönöm :) SÜRGŐSEN! :)#magántanár #szlovákiában német magántanár
2012. okt. 21. 18:30
1/3 anonim válasza:
Nem értem miért itt teszed fel ezt a kérdést, a facebook-üzenőfaladon nagyobb sikerrel járnál, ugyanis itt a válaszolók 99 százaléka szerintem azt se tudja, melyik országban van ez a két város. Bármilyen meglepő is, gútai vagyok. :D Amúgy egy német magántanárt ismerek, ő Gönczöl Simon, de az elérhetőségeit derítsd ki valahonnan, mert nekem fogalmam sincs. Fb-n fent van, keresd meg. Elég sokan járnak hozzá, nem biztos, hogy elvállal, de meg kell próbálni...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az informáciot :) Mindenképpen megkeresem :)
2012. okt. 25. 18:05
3/3 webnyelv válasza:
Érdemesebb lenne on-line tanárt keresned, aki pl. Skype-on tartaná az órákat. Így az időbeosztásodhoz is jobban tudhat igazodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!